25 March 2010 - 1 brutal di sini

kerjalahh

setelah 3 hari berturut-turut bos takde...arini baru masok... cis....
naseb aku mangun awal...
tak la nnt dicopkan sbg EO yang malas dtg awal...hehehe..

semalam tmpt aku 2 org gile telah senang hatinye meletakkan kereta buruk mereka di parking aku menyebabkan aku terpaksa menumpang parking di tmpt bas.

siap la aku bg tau kat guard tu, kalo bas dtg, roger aku.

hahhaa...

ada 1 kete tu bley plak tinggalkan pesanan penaja camni kat aku :

"lain kali, dah tgk kosong tu, cepat2 la park kete.sbb sy tgk parking kat situ kosong. sy pon park la"

bapak lu la beb!~ sukeati mak ayah aku ar aku nk dtg awal ke lmbt!maslaahnye sblm ko parking tuh ader lagi org gile laen yg parking! camne aku nak park!! bile dia dh alih, ko plak park. waklu.dah terang2 kat situ tulis PPT hokeyy!!

tp aku malas nak panjang criter. asal aku tak payah jln jauh, itu sudah baik.
cuma aku tak puas hati tag line dia tu.

sekarang, dia sudah pon berada di dlm list blacklist aku.

baik ke buruk ke....kompem la aku akan kate dia tetap buruk dan salah!

1 brutal di sini:

eima April 1, 2010 at 9:21 AM

huisshhh dpt parking sendrik ek ...
huh tak patut ..tak patut ... mana leh park kat parking peg. sesuka hati ...

bilangan pengembara datang sini

free culinary arts web counter
Powered by culinarydegree.info .