04 May 2010 - 1 brutal di sini

owh tidak!~



aku sangat bz sampai tak sempat nak update blog. ye, aku seorang pekerja kerajaan yang sangat berdedikasi.






aku cuti untuk amek exam. paper last esok, rabu, 5 mei. stat paper kol 9 smp 12 tghari.






kol 12 tghari ada driver dari tmpt aku keje kutip aku kat umah hantar g PD.



watpe kat PD?



kusus...






best kan?



kalo dulu kat putrajaya, jgn harap aku dapat pegi kusus! apply pon kene rijek! bluekk!!



ni tak payah apply, kene pegi tros!






yeehaaa!!~






3 mgu berturut2 aku balek tepen. byk la khazanah yg aku jmp. mengimbau kenangan lama.



al-maklum la...dlm keadaan aku streess blaja ni...mcm2 la mood aku.






ni khazanah yg aku simpan sejak aku duduk kat umah kat tepen...sejak 1990...ni br 1 bekas...

ni 1 lagi. gile byk barang2 mekdi aku kumpul.
hik hik...nnt aku sebarkan lagi apa yang ada dlm bekas aku...nk sambung study neh.. (ye ye je aku)

1 brutal di sini:

Marsha~ May 4, 2010 at 3:36 PM

perggghhhh!!! byknye khazanah.. boleh masuk dlm muzium tu.. hehe

bilangan pengembara datang sini

free culinary arts web counter
Powered by culinarydegree.info .