08 July 2010 - 2 brutal di sini

Maybank dan Bapok

aku call maybank utk confimation dan pertanyaan pasal treatpoints. malang plak aku rasa arini sbb panggilan aku di sambut oleh..... lelaki yang tak serupa lelaki...

dan aku kompem dia tu mamat baru keje. boleh ko nyah? aku ckp ngan dia dia nak lawan2 ckp ngan aku? please nyah.... ko pehal? tak tau PR ke? tak tau ker customer 1st? and ko tak tau ke aku ni bukan 1st time call maybank??? helllo!!!

bapok sudah kau ni!~ pegi keje kat jln jg taib lagi bagus!~

awwww!~ tak kuasa mak!~

2 brutal di sini:

eima July 8, 2010 at 4:17 PM

la pasal plak ..
die ckp pe kat ko ....
pas nih ko wat komplen ...
ko tanya tak nama die ??

seorang perantau di dlm sektor kerajaan July 8, 2010 at 4:27 PM

mcm2 dia ckp kat aku tau tak... aku ckp, dia ckp, sape nk dgr. bley je dia nak salahkan aku. aku ni ikut kate maybank yg sblm ni yg ckp kat aku. pastu bile ader percanggahan, aku call la blk maybank. nk tny.aku nk tny je wei!~ gile dia pegi letak tepon aku. hangen la aku. mmg kompem budak baru!~ aku tepon balek maybank, aku mintak name sape yg ckp ngan aku sblm ni. siap dah komplen aku. td supervisor dia call. pastu lawan lagi ckp ngan aku. kompem la kalah kan? dlm rekod aku mmg gile byk aku call maybank. takkan nk kate lagi aku memandai2 je kan nk buat andaian sendiri kan? ko tau la kan, jantan lembut a.k.a bapuk ni kan tak bley nak bangkang ckp diorg kan. skali aku bangkang, dia melompat la. aku bangkang sbb aku betul. mmg hangen la aku tadi. siap aku komplen tulis camni ".....apply for another job such as at jln hj taib". hahhaha...geram aku!~

bilangan pengembara datang sini

free culinary arts web counter
Powered by culinarydegree.info .