26 January 2011 - 5 brutal di sini

KEPUTUSAN GA

Sorrylah kengkawan kerana memungkiri janji 2 jam. huhuhu..kelewatan 2 jam uploadkan keputusan GA.

ini kat umah. pakai modem hp. jadi tak bley edit byk2. sbb lembab.

maka di sini di umumkan pemenang GA pertama saya!!


iaituu...... jeng jeng jeng.....


wan nurul hezrina abd halim
http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/01/1st-giveaway_20.html

Kalau mummylah sudah semestinya berak..sebab dari dululagi kalau hal2 berkaitan dengan yangnie mummy memang tak sanggup nak tahan!!huhu..k sebab aper mummy kata gitu,kalau makan memang semua sedap tapi bayangkan kalau salah makan??walah gila beb nak menahan angin dalam perut yang membuatkan najis tak tahan nak kuar.kalau kentut depan orangpun dah malu tahap dewa cuba bayangkan kalau tak sempat nak g toilet n terberak..oopss terbuang depan orang ramai n kat tempat awam lagi..wink wink.kalau kanak2 yang wat gituh takper tapi bayangkan kalau den yang dah tua cket nih!huh maluu di non..yang sedapnya bila perut memulas2 n kita lajujer berlari g toilet n kat situ dah boleh kurangkan kolestrol ngan berlari g toilet,n bila buang....waaah nikmatnyer syruup jer kuar..nak2 yang laju jer kuartuh...weeek jgn muntah ikan kering plak yea penganjur..So sedap bagi mummy bukan terletak pada maksud rasa makan jer tapi SEDAP bagi mummy sedap dr rasa tahan sakit nak berak tuh n sedap jugak mata org pandang kita.yelah bayangkan kalau tak dapat berak n cepat2 buang mcm mana muka kita tuh??ngan berkerutnya dengan peluh toksah citerlah.pastuh yang paling sakit kalau dok tahanjer berak kena plak sembelit..n lagi parah kalu kena BUASIR..waaaalah nangis darah oooo.pastuh kalau tahan2 n sekali kuar benda alah tuh(berak) baunyer jgn cakaplah memang kalah tong sampah..weeek sori sekali lagi penganjur=)wink winkTapi yang paling sedap bila waktu pantang,makan kena jaga,kena pantang..n kalau silap2 hari badan tak amek serat yang cukup bleh kena SEMBELIT..nak ku kuarkan takut jaitan terbukaklah terkoyaklah..so kan tak sedap tuh hati,perasaan n fizikalpun tak sedap kalau tak dapat berak=)huhuhuhu..dulu masa pantang mummy dah rasa..tak tahu nak kuarkan mcm mana tau "bnda alah tuh"...sembelit..lama dalam tandas taww..terkepit2 takut nak g buang...eiii seram makkk..kalau tak makan biasalahtuh,kalau kat malaysia nie jgn risaulah mesti leh makan nyer..n kalau tak dapat makan gak posa jer lah..kn biasa tuh=)dapat paha lagi dik nunn..hikhik.so takpelah.k itujelah jawapannyer=)sebabtulah bila berak lagi sedap dr semua segi..hukhukhuk.Tapi kalau tak makan kene sembelit plak?camno??kena pilih makan baguslah plak untuk elak sembelit n biar senang berak..dua kordinasi makan n berak penting gak.huhu tapi still pilih berak lagi sedap sb susah plak nak pilih2 makanan tuk senang berak!


panjang lebar nyah!~ tahniah!! sila tinggalkan alamat, nama penuh anda di ruangan komen atau bolehlah surat letrik (e-mail) di alamat : putrajayasabakbernam@gmail.com


tahniah sekali lagi!~ weeee!!~

pada yang lain2, terima kasih kerana join.

bulan februari ada lagi permainan menarik. jangan lupe terus lawati blog ni hari2 ok?

*esok akan coret kenapa aku pilih beliau sebagai pemenang*

5 brutal di sini:

eima January 26, 2011 at 10:38 PM

tahnaih wan nurul,,,

wan nurul hezrina abd halim February 11, 2011 at 7:15 PM

ala tAK tgk sb ct lma..k nie almtnya..no 56 jln teruna jaya,taman bukit rambai 75250 melaka

nma wan nurul hezrina abd halim

wan nurul hezrina abd halim February 11, 2011 at 7:19 PM

nnt sy wat entry k..sorry sgt lewat bg almt

wan nurul hezrina abd halim February 11, 2011 at 7:32 PM

eh kalau awak dpt msg nnt gtau k..

wan nurul hezrina abd halim February 14, 2011 at 9:11 AM

http://hezrina1983.blogspot.com/2011/02/menang-contest-bertajukhehehe.html

nie entri tuk awak=)

bilangan pengembara datang sini

free culinary arts web counter
Powered by culinarydegree.info .